OVER MARION

Hallo, mijn naam is Marion Schaafsma.

Ik zal me eerst even voorstellen.

Ik ben Marion Schaafsma.

Ik ben gediplomeerd supportwerker en daarnaast gecertificeerd kindercoach en lifecoach.
Mijn specialisatie ligt in het werken met kinderen /jongeren met onder andere een diagnose in het autistisch spectrum en gedragsproblematiek. Daarnaast werk ik al vele jaren als jongeren begeleider zodat ik bekend ben met alle problemen en obstakels die jongeren op hun pad tegen kunnen komen.

Door coaching, hypnose en energetisch werken kunnen we samen veel bereiken op gebied van emotionele problemen door bijvoorbeeld pestgedrag, scheiding en vele andere oorzaken. Ook kunnen we samen werken aan een beter zelfbeeld, het tegengaan van overgewicht, het oplossen van angsten en fobie├źn, nagelbijten, bedplassen of dwanghandelingen.

Kortom wil jij in een korte tijd (vaak 1 tot 3 sessies) resultaat boeken? Kom dan eens vrijblijvend langs om het te bespreken, bel wel eerst even voor een afspraak. 06-52322819

Ik ben op de woensdagen werkzaam in hypnosepraktijk zeeland.

Heb jij een probleem waar je echt vanaf wil? Samen kunnen we ermee aan de slag……

Hypnose kan de coaching ondersteunen doordat we dan samen aan het werk gaan met je onderbewustzijn… het slimste deel van jezelf! Vind je hypnose toch nog wat spannend? Het kan ook zonder. Er zijn ook vele andere tools om jou doel te bereiken.

Want het mooiste wat je kan worden, is jezelf!!

Marion Schaafsma

Marion Schaafsma, kindercoach

Voordeel van jezelf tegenkomen is dat je jezelf niet kwijtraakt!