Als kindercoach kom ik graag naar jullie toe.
Kinderen voelen zich vaak thuis het meest vertrouwd en veilig. Dat is een goede basis om samen verder te komen.

Wat kan ik in coaching sessies betekenen? Ik hoor in een kennismakingsgesprek graag waar ouders en het kind tegen aanlopen. Daarna zijn er allerlei mogelijkheden waarop we met elkaar aan de slag gaan. Ik werk vanuit een positieve basis. Wat gaat er al goed? Wat zou je beter of anders willen?

Na zo’n eerste gesprek kunnen we met elkaar kijken wat de mogelijkheden zijn waarmee ik jullie als ouders en het kind kan ondersteunen.

Met wat voor problematiek kan je terecht bij een kindercoach?

Eigenlijk met alle problemen waar je als gezin niet meer mee uit de voeten kan.

Problematiek die je als ouder zorgen baart of wellicht ook boos of bang maken. Ik denk dan aan allerlei angsten, omgaan met pesten, boosheid / agressie, terugvallen in gedrag etc.

Vraag gerust informatie aan per mail of telefoon.

Wat kan ik bieden

Voor het intake gesprek kom ik graag naar jullie toe. Thuis is de veiligste en vertrouwdste plek voor een kind. Indien na een intakegesprek gekozen wordt voor een hypnose sessie ontvang ik het kind graag in mijn praktijk.

Informatie en intake

Wanneer je je afvraagt of ik jullie of je kind kan helpen?

Stuur vrijblijvend een email of bel me gerust op 06-52322819

Het informatieve kennismaking gesprek is altijd gratis, indien de klik en het vertrouwen er is kunnen we een afspraak maken voor een intakegesprek  of desgewenst meteen aan de slag.

Coaching sessies

coaching kinderen, kindercoaching, kindercoaching ZeelandWanneer we aan de slag gaan met coaching, zullen de sessies bij jullie thuis of in mijn praktijk plaatsvinden in een vorm die aansluit bij je kind. Dit kan onder andere in de vorm van opstellingen, visualisaties, een spel, creatief bezig zijn, beweging of ademhalingstechnieken.

Natuurlijk behoort een oudergesprek (zonder aanwezigheid kind) tot de mogelijkheden.

Hypnose & visualisatie sessies

Wanneer we kiezen voor een hypnose sessie (ideaal voor angsten, zelfverzekerdheid etc) verzoek ik jullie om het kind naar mijn praktijk aan huis te brengen. Een hypnosesessie duurt ongeveer een uur waarbij we samen aan de slag gaan, ouders kunnen wel bij de intake zijn,  maar niet altijd bij de sessie. Dit is namelijk afhankelijk van de situatie van het kind.

 

– frequentie en hoeveelheid van alle sessies gaat altijd in overleg, soms ben je na 1 of 2 sessies alweer zover dat je verder kunt